dimecres, 1 d’abril del 2009

BOOKCROSSING

El bookcrossing és un moviment d’àmbit mundial que pretén “alliberar” llibres de manera que siguin llegits pel màxim nombre possible de persones sense necessitat de que es coneguin o que ni tan sols es trobin, però sempre compartint comentaris i impressions de la seva lectura.
Vols formar part d'aquest moviment? Entra a la pàgina de bookcrossing i segueix les instruccions.
Primer t'has de registrar i després pots registrar un llibre. Una vegada registrat el llibre s’obté un un BCID (BookCrossing ID number), una identificació única per a cada llibre. Després se l’hi ha de posar una etiqueta on conste el BCID. I, finalment, deixar el llibre a l'institut o en un lloc públic d'Altea com un banc o una cabina telefònica... Pots deixar pistes d'on l'alliberes...
Una vegada llegit el llibre, pots entrar al web del Bookcrossing i introduir el número de registre ( BCID ) i ja pots escriure els comentaris sobre el llibre que tingues ganes de compartir amb altres persones, i tornar a lliberar-lo en altre lloc.

Si fores un llibre on t'agradaria que t'alliberaren?

Anima't i participa!


2 comentaris:

  1. He encontrado un libro en un caballete del pasillo, es de piratas. Voy a empezar a leerlo ya!

    ResponElimina
  2. Oooleee!, recorda't de introduir el seu número de BCID en la pàgina de bookcrossing i així sabrás qui el va lliberar.

    A mig matí he vist que n'hi havien molts, de llibres a la taula, i a la una ja soles en quedava un!!!!

    Ha sigut un èxit!!!

    A vore si ho continuem!!!

    ResponElimina